antradienis, balandžio 08, 2008

Panasonic vaizdo kameros - ekstremalumas ir paprastumas

panasonic vaizdo kameros, SDR-SW20Naujos ir patobulintos galimybės suteikia naujai PANASONIC kamerų kolekcijai funkcionalumą ir kokybiškumą.

Naujoji sistema Advanced O.I.S kompensuoja rankų drebėjimą. O Naujas modelis Panasonic SDR-H60 išsiskiria ne tik tuo jog turi 50x optinį priartinimą, kurio dėka šis modelis gali užfiksuoti net labai toli esančius objektus visiškai neprarasdamas vaizdo kokybės. Bet ir tuo jog turi ypač talpų 60 GB kietąjį diskas kuris savyje talpina tiek vaizdo įrašo kiek 43 DVD diskai. Be to ši ir kitos naujosios PANASONIC kameros su kietuoju disku (SDR – H 280, SDR – H50, SDR – H40) turi nauja anti-schok shield funkciją kuri išsaugo įrašyta vaizdą kamerai nukritus. Modeliai Panasonic SDR-H60 ir SDR–H50 turi funkcija pro – rec ,ši funkcija neleis praleisti norimo užfiksuoti momento. Funkcija pro - rec pradeda įrašinėti vaizdą trimis sekundes anksčiau nei Jūs pradedate filmuoti, o įrašą saugo laikinojoje atmintyje, tokiu būdu padedama nepraleisti norimo momento.

PANASONIC tai pat sukūrė kamerą ir aktyviems vartotojams, tai SDR–SW20 ji nepraleidžia vandens ir leidžia filmuoti iki 1,5 m. gylyje po vandeniu, korpusas atsparus sužalojimui net kamerai nukritus iš 1,2 m. aukščio, tai pat jos atsparios smėliui, o jas ištepus galima tiesiog nuplauti. Jos ypač kompaktiškos todėl lengvai telpa į kišenę ir gali filmuoti, bet kokiu kampu. PANASONIC tai pat įdiegė One – touch navigation & joistick control sistema, kuri palengvina kamerų valdymą ir leidžia ją valdyti viena ranka. Kamerų valdymą tai pat palengvina ypač lengvas įjungimas ir išjungimas, kamera pradeda veikti per keleta sekundžių tik atidarius LCD ekraną. Šios kameros Lietuvoje dar nepasirodė, bet jau dabar galima rezervuotis El – pašto pranešimą apie Panasonic vaizdo kamerų pasirodymą.

Komentarų nėra: