pirmadienis, balandžio 07, 2008

Geriausi fotoaparatai Kovo menesi

Kovo mėnesį jau pradeda pabusti ir naujieji fotoaparatai, kurie pristatomi pavasario sezonui. Tačiau netikėtumų gan daug. Pirmiausia apie veidrodinius fotoaparatus:

1. Nikon D40 nors jau senai rinkoje tačiau iš 5 vietos pakyla į 1-mą, tai parodo jog paprastam vartotojui vis labiau tampa priimtinas DSLR fotoaparatas, šiuo metu šio fotoaparato kaina galutinai nukrito iki 1429Lt
2. Vis labiau kyla Canon EOS 450D populiarumas, gandai, kad jau pasirodė, leidžia tuo spekuliuoti kainomis ir panašiai - tačiau palaukime kol pasirodys.
3. Stebina Nikon D60 neatsiradimas Top penketuke, nors perkamumas ir lankomumas kyla didžiuliais tempais, tačiau niekaip jam nepavyksta įsitvirtinti.
4. Kaip ir praėjusiais mėnesiais Pentax ir kitų gamintojų nematyti... Nors Pentax K100D super tikrai gan perkamas modelis.

Kas naujo kompaktiniuose fotoaparatuose?


1. Pagaliau geriausių Top'e pasirodė ir Olympus SP-570, bei naujasis Canon PowerShot A470, apie kitus naujus Canon fotoaparatus parašysime vėliau.
2. Vartotojai pradėjo vertinti ne tik naujoves, bet ir patikimumą, jau metus laiko prekyboje Panasonic DMC-FZ8 neužleidžia savo pozicijos naujausiam Panasonic DMC-FZ18, bei išlieka perkamiausias fotoaparatas apie 1000lt su 12x optiniu priartinimu.

Visa lentelė čia.

Daugelį geriausių fotoaparatų galite įsigyti šiuose salonuose:
Vilniuje - Žirmūnų g. 64 (Hyper RIMI) - Kodak fotosalone
Kaune - Akropolyje, antrame aukšte esančiame Kodak fotosalone. Arba internetu

Komentarų nėra: