sekmadienis, birželio 10, 2007

Savaites komentaras...

Pradėjome ir toliau plėtosime rubriką: savaites komentaras. Apdovanosime geriausius mėnesio komentatorius, stengsimės apdovanoti visus.
Praeitą savaitę nepaminėjome geriausio - todėl šią savaitę net du. Pirmasis, komentaras apie Canon PowerShot A710 IS, kodėl jis nugalėjo? Nes būtent profesionalų skiltyje sulaukiame daug klausimų apie fotoaparatus kainų lygyje apie 1000Lt, ką rinktis Canon A710 ar pvz. FujiFilm Finepix F31FD, komentaras galbūt padės apsispręsti. Ištrauka iš komentaro:
"Kokius mano poreikius patenkina šis daiktas?
1. Norėjau didesnio optinio artinimo su stabilizacija. Dabar matau, kad 210 mm man yra pats tas.
2. Būtinai norėjau turėti rankinių nustatymų galimybę, kuria dabar labai džiaugiuosi ir naudojuosi.
3. Norėjau, kad būtų galimybė pridėti papildomus konverterius ateičiai."
Antrasis, tai atsiliepimas apie pirmąjį Sony veidrodinį a100 fotoaparatą, kuris yra akiratyje tų vartotojų, kurie tik įžengia į DSLR pasaulį. Ištrauka iš komentaro:
"Pliusų turi daug. Geriau aptarsiu pastebėtus trūkumus.
Fokusavimo automatas dirba normaliai, bet yra momentų kai tenka net išjungti aparatą, nes jis nušoka nuo proto ir nepajėgia sufokusuoti ko pasekoje neina fotkinti. Standartinis objektyvas turi tamsius kraštus, aišku tai sunku pastebėti, bet yra. Dulkės kaip priklauso , tai jau problema , net ir nekaitaliojant objektyvų."
Laukiame Jūsų komentarų, dėkojame pasisakiusiems, pasikartosiu - jie vertingiausi klientams. O prizų stengsimės surasti ;)

Komentarų nėra: