antradienis, rugpjūčio 14, 2007

NOKIA PRISM - nauja Nokia kolekcija

Nokia 7900 7500 Prism telefonaiŠia savaitė Nokia pristatė du naujus rafinuotai kerinčius, stilingus telefonus . NOKIA 7900 PRISM ir NOKIA 7500 PRISM. NOKIA PRISM kolekcija iš kitų skiriasi dizainu, tradicinis dizainas keičiamas nauju. Atsiranda aštrių kampų linijos ir grafiškos šviesą laužiančios spalvos. Asimetrija ir geometrinės linijos yra pagrindinis NOKIA PRISM kolekcijos bruožas.

NOKIA 7900 PRISM telefonas

NOKIA 7900 PRISM telefone yra suderinta glotni saldymedžio šaknies juodumo priekinė dalis ir aliuminiu dengta antroji pusė. Stilingumo dar labiau suteikia išraižyta ir lazeriu išgraviruota deimantų formos pavidalas. Dar viena šio modelio subtilybė ta, kad ekranas subtiliai keičiasi visą dieną priklausomai nuo laiko ar baterijos bei signalo stiprumo, todėl kiekvienas ekranas yra unikalus. NOKIA 7900 PRISM telefone su 3G galimybėmis įdiegta galerija, turinti 49 apšvietimui skirtas spalvas. Pasirinkta spalva spinduliuoja iš po grafinės klaviatūros ir iš LED ekrano. Ši spalvota plokštė sublyksi išjungiant telefoną ir pulsuoja, pranešdama apie praleistus skambučius ar pranešimus. Taip pat prie visų stilingų sio modelio telefono savybių galime paminėti, kad jis turi 2 megapikseliu kamera su 8 kartų skaitmeniniu priartinimu. Muzikos megejai nebus nuskriausti, šis telefonas turi ne tik MP3 grotuvą, bet ir FM radijo imtuvą.

NOKIA 7500 PRISM telefonas

Dar vienas šios naujos stilingos kolekcijos modelis – tai NOKIA PRISM 7500. Telefonas turi 2 megapikselių kamerą, gali įrašyti aukštos kokybės filmus ir groti muziką devynias valandas. Su žaismingai ryškaus dizaino NOKIA PRISM kolekcijos telefonais taip pat galima lengvai įjungti muziką, o šone esantis kameros mygtukas palengvina fotografavimą.

3 komentarai:

Donatas Adamonis rašė...

dyrbi už nokia marketingierius? o tolkas?

Anonimiškas rašė...

O prie ko cia Nokia marketingistai? negi paskelbus bet kokia naujiena apie koki gamintoja jau tampama "marketingistu" ?

Anonimiškas rašė...

man tai geras tas tel