antradienis, liepos 10, 2007

Naujieji Dell Vostro nešiojami kompiuteriai

Nuo šiandien t.y. liepos 10 dienos pasaulio rinkoje pasirodo nauja Dell nešiojamųjų kompiuterių serija. Dell Vostro serija yra orientuota į smulkaus verslo vartotojus, siekiančius
našumo, kokybės ir stiliaus derinio už priimtiną kainą. Dell oficialioje svetainėje jau dabar rasime keturis Vostro nešiojamųjų kompiuterių modelius. Tai Dell Vostro 1000, Vostro 1400, Vostro 1500 ir Vostro 1700. Visi jų, išskyrus AMD Turion Vostro 1000 sistemą yra komplektuojami su naujaisiais Intel Core 2 duo procesoriais. Taip pat šie nešiojamieji kompiuteriai pasižymi išskirtiniu dizainu, naujausiomis vaizdo posistiemėmis, plačiaekraniais LCD monitoriais su įvairiomis dydžių variacijomis. Prekyboje išvysime Vostro seriją tiek su Windows XP, tiek su Windows Vista operacinėmis sistemomis. Kaina žada būti itin konkurencinga. Tikimės jau greitai pristatyti šiuos Dell nešiojamus kompiuterius ir Sesetas.lt internetinėje parduotuvėje.

1 komentaras:

Silvija rašė...

Dell kompiuteriai man patinka, pamenu turėjau tai tikrai buvo gerai. Tik man šiuo metu aktualu kompiuterio apsauga nuo virusų.