trečiadienis, birželio 20, 2007

Naujienos iš Sony Ericsson stovyklos

Šia savaitę Sony Ericsson pristatė keletą naujų telefonų, kurie tikrai verti dėmesio.

„Walkman“ telefonų serijai artėjant prie antrojo gimtadienio ir esant dideliam susidomėjimui, „Sony Ericsson“ pristatė 2 naujus revoliucingus šios serijos telefonus. Naujasis W910i telefonas skirtas pramogoms. Su šiuo telefonu galima įamžinti akimirkas su 2 megapikselių fotokamera, klausytis muzikos, žaisti trimačius žaidimus, žiūrėti vaizdo klipus bei naršyti internete. Antrasis „Walkman“ serijos telefonas W960i yra išties vertas dėmesio, nes turi ne tik galinga muzikos grotuvą, bet ir 3,2 megapikselių kamera. Automatinis fokusavimas suteikia nuotraukoms ryškumo, na, o jomis pasidalinti galima tiek interneto dienoraštyje, tiek per el.paštą.

Iš K serijos Sony Ericsson vartotojams siūlo K850i ir K530i mobiliuosius telefonus. K850i telefonas skirtas tiems, kurie telefonu nori daryti aukščiausios, skaitmeniniams fotoaparatams prilygstančios kokybės nuotraukas, nes šiame telefone yra integruota 5 megapikselių fotokamera su ksenonine blykste ir automatiniu fokusavimu. K530i yra plonas 3G telefonas, kurio pagalba galima greitai ir lengvai prisijungti prie interneto. Be to, jame integruota 2 megapikselių fotokamera ir daugybė naujienų, orų prognozės ir pramogų funkcijų.

Ir paskutinė naujiena
, tačiau tikėkimės ne paskutinė šiais metais iš Sony Ericsson stovyklos, tai naujo dizaino Z250i ir Z320i. Sony Ericsson Z250i pasižymi tuo, kad yra itin mažas tik 19 mm storio, taip pat neužmirškime paminėti telefono dizaino, kuris yra išties ypatingas. Telefono korpusas yra padengtas metalizuotais raštais, o sulaukus skambučio arba gavus žinutę ant telefono dangtelio pasirodo piktogramos. Tuo tarpu „Sony Ericsson“ Z320 paperka savo paprastumu. Z320 turi 1,3 megapikselių kamerą, yra išties stilingas ir lengvai naudojamas.

Komentarų nėra: